Ydelser

Den rigtige behandling til dig

På denne side kan du læse mere om de forskellige behandlinger, som jeg bruger i klinikken.

Hver klient har forskellige behov, afhængigt af deres situation og deres problem. Derfor starter jeg altid ud med en konsultation som skal belyse om jeg kan hjælpe dig/jer. Når du har booket en tid vil du får Hvis du er i tvivl om, hvad der ville være bedst for dig, så kontakt mig.

Behandling af par

Homøopatisk styrkelse af fertiliteten hos par. Min fertilitetsbehandling adskiller sig meget fra den behandling du finde i det offentlige. Igennem naturmedicin styrker jeg fertiliteten, og mulighederne for naturlige graviditet øges markant. Det betyder for dig/jer at du som kvinde ikke skal igennem et skrækkeligt hormon forløb – hvor man udvikler sig til et decideret monster.

Når jeg behandler par, starter jeg ud med at styrke kvindes cyklus homøopatisk. I mange tilfælde kan det være nok med råd og vejledning for at forbedre sædkvaliteten, men i nogle tilfælde vil jeg anbefale at manden også kommer igennem en homøopatisk behandlings proces.

Behandling af solo mor

Jeg tilbyder kvinder som ønsker sig et barn, og som skal opstarte fertilitets behandling solo at komme i homøopatisk behandling. Her kan den homøopatiske behandling øge dine chancer for at opnå graviditet.

Igennem fertilitets programmet styrkes din cyklus og andre parametre som øger dine chancer for at opnå graviditet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.