Priser

Akut behandling (pludseligt opstået sygdom)

  • Konsultation (30-55 min). 600 Kr + opfølgning 1-2 dage efter pr. tlf.

Behandling af akutte lidelser, er homøopatien utrolig velegnet til, det er ofte indenfor kort tid efter det homøopatiske middel er indtaget til der indtræffer en bedring.

Voksen fra 16 år, kroniske tilstande

  • Første konsultation 950 kr. Tager mellem 1t – 1t 45 min
  • Opfølgende konsultationer 600 kr. Tager 55 min.

Ved kronisk sygdom skal du regne med et behandlingsforløb på 3-10 behandlinger, hvor der går 4-7 uger imellem hver konsultation. En del klienter mærker forbedring allerede efter kort tid efter behandling med det homøopatiske middel er opstartet. Men i sidste ende er det jo udelukkende dig der bestemmer hvor længe du vil fortsætte i behandling hos mig. 

Målet med et kronisk behandlings forløb er først og fremmest at kurere/lindre din lidelse ofte er det muligt med homøopatisk behandling at styrke kroppen, så der bliver over tid bliver færre og lettere udbrud af en kronisk sygdom.

Børn (0 til 16 år) kroniske tilstande.

  • Første konsultation (30-55 min) 450 kr.
  • Opfølgende konsultationer (30-55 min) 500 kr

Ved kronisk sygdom hos børn, går helbredelses processen ofte hurtigere end den gør hos voksne, derfor skal du regne med et behandlingsforløb hvor vi skal ses 3-5 gange, med 4-7 uger imellem hver konsultation.

Ved udeblivelse uden foregående afbud honoreres med halv pris. Jeg yder nogen rabat til de af mine klienter som ikke har det store råderum. Så kontakt mig endelig, såfremt du er på kontanthjælp, studerende, pensionist eller på anden måde økonomisk klemt.

Book tid Ring op Kontakt Find vej

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.