Få hjælp til hovedpinen med homøopati

Homøopati er effektiv hjælp ved hovedpine, der findes mange homøopatiske midler til at afhjælpe hovedpiner, så der findes helt sikkert også et der kan hjælpe dig med din hovedpine

Mange mennesker oplever indimellem hovedpiner, og for de fleste går de hurtigt over, eller kan afhjælpes ved at drikke noget vand, eller trække lidt frisk luft. Men for nogle er hovedpiner et tilbagevenden dagligt symptom til stor gene. Hvis man mere eller mindre permanent går rundt med hovedpine, og næsten dagligt benytter sig af smertestillende piller, er det måske på tide at prøve en anden fremgangsmåde.

Den homøopatiske behandling af hovedpine er holistisk

Ved homøopatisk behandling af hovedpiner, vil vi selvfølge snakke om din hovedpine, hvordan den kommer til udtryk, hvor den sidder, hvad der gør den værre og bedre, samt hvordan den føles og påvirker din hverdag. Men da homøopatisk behandling er en holistisk behandling, vil vi også vende mange andre aspekter af dit helbred, så hvis du udover hovedpine også lider af andre symptomer, vil du opleve at det homøopatiske middel også har indvirkning her. Udover hjælp til din hovedpine, kan du forvente at opleve en general bedring af dit helbred og et bedre energi niveau igennem dagen.

Mit navn er Jannie Sofia Priskorn, jeg er uddannet klassisk homøopat

Jeg er uddannet klassisk homøopat fra homøopati instituttet, og er medlem af Dansk Selvskab for Klassisk Homøopati (DSKH). Udover min uddannelse som klassisk homøopat har jeg også en uddannelse fra det etablerede sundhedssystem. I 2009 blev jeg udannet Bioanalytiker.

Hvis du vil læse mere om homøopatisk behandling af akutte hovedpiner, så læs min blog her.

Please reload

Book tid Ring op Kontakt Find vej

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.