Få hjælp til allergien med homøopati

Homøopati er velegnet til at afhjælpe alle former for allergi. Det kan være allergi mod græspollen, mod dyrehår eller allergi imod fødevarer.

Den homøopatiske behandling ved allergi er holistisk

Ved behandling af allergi hos en homøopat, vil det ikke kun være dine allergi symptomer vi taler om. Homøopati en er holistisk behandlingsform, og derfor vil vi tale om mange aspekter af dit liv. Det er ikke kun allergien der behandles, men hele mennesket, derfor er det også vigtigt for mig få viden omkring andre aspekter af dit liv, og få et nøje kendskab til hvordan allergien påvirker dig i hverdagen, hvordan allergien optræder og hvad der gør den værre og bedre, altså hvordan allergi symptomer kommer til udtryk hos dig.

Hvis du vil læse mere om homøopatisk behandling af allergi, så læs her.

Hvor hurtigt kan jeg regne med at min allergi bliver bedre ved homøopatisk behandling?

Jeg kan ikke love noget, men min erfaring er at der hurtigt sker en bedring af symptomerne ved allergi. De fleste der anvender homøopati vil opleve forbedringer af deres symptomer allerede indenfor 6 uger. Men jo længere man har haft en sygdom, jo længere tid tager det også førend balancen genopstår i kroppen.

Mit navn er Jannie Sofia Priskorn, jeg er uddannet klassisk homøopat

Jeg er uddannet klassisk homøopat fra homøopati instituttet, og medlem af Dansk Selvskab for Klassisk Homøopati (DSKH). Udover min uddannelse som klassisk homøopat har jeg også en uddannelse fra det etablerede sundhedssystem. I 2009 blev jeg udannet Bioanalytiker.

Please reload

Book tid Ring op Kontakt Find vej

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.