Homøopaten

Velkommen, jeg hedder Jannie

Jeg har en stor nysgerrighed på mennesker, kroppen og sygdom/sundhed. Jeg er uddannet klassisk homøopat fra Homøopati Instituttet. Derudover har jeg også en uddannelse som bioanalytiker.

For mig er det vigtigt at teori kan påvises i praksis

Endnu er vores videnskab ikke dygtig nok til at påvise hvordan homøopatien virker, men i praksis ses daglig fantastiske resultater vha. den klassiske homøopati. Når de klassisk homøopatiske principper som Hahnemann foreskrev for ca. 200 år siden følges, opleves lindring af mange slags symptomer.

Privat

Jeg er er født i 84, og bor sammen med min familie nær Ringsted.  Jeg er gift og mor til 3 skønne unger. Tidligt har jeg være interesseret i hvordan sundhed og helbredelse egenlig opstår, og undret mig over hvad sundhed egenlig er? For sundhed er ikke kun at være symptomfri. Sundhed er også at være fri til at gøre det man vil uden at være begrænset af vilje/krop/psyke.

Min rejse mod at blive homøopat

Da jeg blev mor i 2009, skulle min datter jo vaccineres. Men det føltes bare ikke rigtigt. Trods jeg havde læst til bioanalytiker – og har fået undervisning i både fremstillingsmetoder af vacciner, samt den natur videnskabelige fremlæggelse af hvordan vacciner virker. Alligevel tillod jeg mig at være skeptisk. Jeg ville gerne vide hvad vacciner gjorde ved den generelle sundhed, udover at kroppen blev provokeret til at danne immunitet overfor de specifikke sygdomme som man vaccinere for. Men hvad gjorde vaccinerne ellers ved vores sundhed? Og jeg må sige jeg ikke var imponeret over de studier der ligger til grund for masse vaccinen. Ja vi danner immunitet, for nogle vacciner er det dog kun 72% af de vaccinerede der danner immunitet. Men der var ikke studier der undersøgte den generelle sundhed igennem et helt liv, efter vaccinen. Den viden jeg kom i besiddelse af under min videnssøgning om vacciner og deres indvirkning på kroppen, gjorde jeg fravalgte vacciner for mine børn. Men i processen stødte jeg også på den klassiske homøopati, og det var utrolig spændene læsning og teorier – det måtte jeg bare vide mere om, og prøve.

Første gang jeg blev behandlet med homøopati

Første gange jeg selv fik homøopatisk behandling var efter en brystbetændelse. Brystbetændelsen blev i første omgang behandlet med penicillin, hvilket resulterede i  at jeg igennem 10 måneder døjede med hård mave. Jeg tog kontakt til en homøopat og fik en konsultation. Vi talte selvfølgelig om mine gener med hård mave, men vi talte også om en masse andre ting, efterfølgende skulle jeg tage en lille sukkerkugle med homøopatisk medicin. Der gik ca. 4 timer, hvoraf jeg sov de 3 af dem – og så gik jeg uproblematiske på toilettet for første gange i 10 mdr. Det var den endelige opvågning for mig, jeg måtte bare lære mere om de homøopatiske principper.

Mine egne erfaringer med homøopatien

Efterfølgende har jeg mange gange set fantastiske resultater med homøopatisk behandling. Selv har jeg behandlet ørepine og mellemørebetændelse hos mine børn. Efter ca. 1 time har alle smerter været væk, og vi har kunne få vores nattesøvn. Af andre ting jeg har behandlet kan nævnes, eftervirkningerne af kyssesyge samt influenza, smerter ved frembrud af tænder, bihulebetændelser, tørre slimhinder, colitis, sure opstød, allergi, kroniske hovedpiner, vorter, dårligt selvværd, hormonelle ubalancer samt mange flere.

Udover arbejdet som klassisk homøopat, har jeg en stilling som vagtgående bioanalytiker.

HVAD KAN JEG GØRE FOR DIG?

Book tid Ring op Kontakt Find vej

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.