Home

Homøopat Jannie Sofia Priskorn

Velkommen!

Hej, jeg hedder Jannie og er uddannet homøopat.

Jeg hjælper kvinder – som dig – til at få en bedre overgangsalder. Så du i stedet for at gå og døje med alle mulige – og umulige – symptomer som stjæler din livskraft hjælper jeg dig igennem de homøopatiske midler til igen at få et liv fyldt med velvære, energi og livsglæde.

Hvorfor landede jeg lige med det speciale? Jeg har selv oplevet noget lignede overgangsalder – men det var efter en fødsel, og det var forfærdeligt. Efter jeg blev uddannet homøopat har kvindelige bekendtskaber og kollegaer ofte spurgt om jeg kunne behandle symptomer ved overgangsalderen, og derfor har jeg kastet mig ind i dette spændene felt, som jeg selv så små er ved at træde ind i – da overgangsalderen begynder i de tidlige 40’er.

Homøopatisk behandling af alle – men særligt kvinder i hormonelle forandringer

Homøopatisk klinik er startet af Homøopat, healer og bioanalytiker Jannie Sofia Priskorn i 2019, i de første år havde klinikken lokaler i Ringsted, hvorefter jeg flyttet den til min privat adresse og overgik til at tilbyde konsultationer online. Jeg har hjulpet kvinder, mænd og børn med alle slags lidelser. I takt med jeg ønskede at arbejde fuld tid i klinikken er jeg gået mere og mere i retning af et speciale. I dag hjælper jeg kvinder i overgangsalderen, og kvinder med hormonelle udfordringer. Men jeg tager også andre typer af problematikker ind.

Hvordan kan jeg hjælpe dig med at opnå et liv med det du ønsker dig?

Hos homøopatisk klinik arbejder jeg med kvinder med alle typer hormonelle udfordringer. Jeg giver dig altid en skræddersyet behandling. Under behandlingen er det fuld support.

Erfaringer og kompetencer

Jannie Sofia Priskorn har studeret og arbejdet med homøopati i mere end 15 år og haft klinik i Ringsted. Ydermere mere end 10 års erfaring indenfor det etablerede sundhedssystem.

“Homøopatien har gennemsyret mit liv mere end 15 år, det er en forelskelse der aldrig er gået over.”

Jannie Sofia Priskorn

Jannie er uddannet reiki healer og homøopat fra homøopati instituttet KBH. Yderligere er der taget uddannelse ved school og health i UK. Samt kurser i både ind og udland. Jannie sidder i bestyrelsen for forenende Naturmedicinere.

Jeg facilitere din rejse til sundhed, frihed og større balance, det gør jeg igennem coaching og støtte igennem processen med homøopatiske midler valg specifikt til din situation og symptomer.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll to Top