FERTILITET

Homøopatisk fertilitets tilbud

Det fertilitets program jeg tilbyder er udviklet af Liz Lalor som praktisere Homøopati i Australien. Siden hun startede op med programmet har hun lavet statistik over sine resultater. Resultaterne taler for sig selv, 87 % af de kvinder/par som gennemgår hendes program bliver gravide på naturlig vis, og der ofte indenfor 2-4 måneder. Det homøopatiske fertilitets program tilbydes nu af homøopater over hele verden, og her viser det samme flotte succesfulde resultater.

Individuel behandling

Jeg skræddersyer altid min behandling til netop jeres udfordringer. Når i booker den første konsultation vil i modtage et spørgeskema omkring de ting jeg behøver at vide for at kunne tilrettelæge et program til jer. Programmet går ing og styrker kroppens egene resurser hvorved chancerne for naturlig graviditet øges.

Mit tilbud henvender sig til:

  • Par hvor kvinden har uregelmæssig menstruation og manglende ægløsningen
  • Par hvor der er nedsat sædkvalitet
  • Par som har forsøgt med konventionel fertilitetsbehandling uden resultater
  • Par hvor kvinden er stoppet på p-piller og ægløsning lader vente på sig
  • Par som har prøvet at blive gravide igennem længere tid, uden der tilsyneladende skulle være noget i vejen med dem

Hvordan styrkes fertilitet med homøopati

Det homøopatiske program er designet for at optimere jeres chancer for at blive gravide naturligt ved at styrke fertiliteten på flere parametre. Det giver de bedste forudsætninger for en vellykket undfangelse og graviditet. I programmet tages der højde for om der er psykiske blokeringer. Den hormonelle balancen afstemmes, forhold for befrugtning optimeres og det tages i betragtning om der er ting i jeres kost og livsstil som skal optimeres..

Er du i tvivl om det er noget for dig?

Liz Lalor som har udviklet programmet har en succesrate hvor 87% opnår graviditet indenfor behandlings forløbet på op til 6 måneder, men mange opnår graviditet allerede indenfor 2-4 måneder.

  • ✔️ Ingen hormoner
  • ✔️Øger chancerne for naturlig graviditet
  • ✔️Slip fødselsmæssige blokeringer
  • ✔️Få styr på din cyklus

Er du stadig i tvivl om dette er noget for dig? Så har jeg et rigtig godt tilbud til dig. Til nye kunder tilbyder jeg intro-rabat, så du kan undersøge denne enestående mulighed til en favorabel pris. Se nærmere under mine priser.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.