FERTILITET

At blive naturligt gravid er ikke længere en selvfølge. Antallet af par som har brug for hjælp til at opnå graviditet er stigende. Det fertilitets program jeg tilbyder er udviklet af en Homøopat i Australien. Det sigter på at forløse psykiske blokeringer som står i vejen for graviditeten, men samtidig stimulere det også ægløsningen, afbalancere de kvindelige hormoner og optimere forholdene for befrugtning. Det homøopatiske fertilitetsprogram er brugt af homøopater over hele verden, og resultaterne med denne behandling taler for sig selv, 80% af dem som starter på en forløb bliver gravide indenfor 2-4 måneder.

Det homøopatiske fertilitets program henvender sig til:

  • Par hvor kvinden har uregelmæssig menstruation og manglende ægløsningen
  • Par hvor der er nedsat sædkvalitet
  • Par som har forsøgt med konventionel fertilitetsbehandling uden resultater
  • Par hvor kvinden er stoppet på p-piller og ægløsning lader vente på sig
  • par som har prøvet at blive gravide igennem længere tid, uden der tilsyneladende skulle være noget i vejen med dem

Det homøopatiske program er designet for at optimere jeres chancer for at blive gravide naturligt ved at styrke fertiliteten på flere parametre. Det giver de bedste forudsætninger for en vellykket undfangelse og graviditet.Psykiske blokeringer fjernes, hormon balancen afstemmes, forhold for befrugtning optimeres. Det gøres ved at jeg i samarbejde med jer ligger et unikt behandlingsforløb for jer, med behandling af homøopatiske midler.

Erfaringer med fertilitetsprogrammet.

Det homøopatiske fertilitets program er udviklet af en australsk homøopat. Det bruges i dag af homøopater verden over. Liz Lalor som har udviklet programmet har en succesrate hvor 87% opnår graviditet indenfor behandlings forløbet.

Er du interesseret i at høre mere om dette enestående fertilitets tilbud, så skriv eller ring til mig.

Til nye kunder tilbyder jeg 50 % rabat på den første konsultation. Book din tid her. Når du har booket tiden for du tilsendt et spørgeskema, som omhandler de vigtige ting jeg har behov for at vide omkring den kvindelige cyklus.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.