Konsultation

Første konsultation

Er første gang du skal til en homøopat? Vil du sandsynligvis opleve konsultationen som meget anderledes end andre behandlinger du har prøvet tidligere. I den homøopatiske konsultation er DU i centrum.

Ved første konsultation er der afsat 2 timer til at vi kan tale sammen. Dermed er der godt tid til at vi kan få snakket om alle de symptomer du oplever i hverdagen. Du vil sikkert opleve du snakker rigtig meget, mens jeg lytter. Når du har fortalt alt hvad du mener er relevant for mig at vide. vil jeg sidst i konsultationen stille nogle uddybende spørgsmål. Det kan fx. være, hvor sidder din smerte? Hvordan føles den? Er der noget der gør dine symptomer værre eller bedre? Spørgsmålene kan indimellem synes mærkelige, men ikke desto mindre kan det være vigtigt for at forstå netop din situation/symptom.

Valg af det homøopatiske middel

Efter konsultationen vil jeg bruge tid på at arbejde med din case. Først og fremmest skal jeg danne mig et overblik over hvordan dine symptomer har udviklet sig igennem livet.

Når jeg har fået et overblik over din situation. Kan jeg begynde at finde midler der dækker dit symptombillede.

Det homøopatiske middel jeg vælger til dig, skal udover at dække samtlige af dine symptomer også passe på det menneske du er. Derfor er det vigtigt for mig at vide hvilke situationer du har været udfor igennem livet, og hvordan de har påvirket dig.

Når jeg har fundet frem til et lægemiddel som matcher de symptomer du beskriver. Laver jeg en vurdering af i hvilken styrke du skal af lægemiddel du skal have.

Hvor lang tid skal der gå imellem konsultationerne?

Der vil typisk være 4-5 uger imellem de opfølgende konsultationer. Den opfølgende konsultation varer ca en time. Ved de opfølgende konsultationer taler vi om hvad der er sket siden sidst.

Hvor lang tid tager det før jeg er helbredt?

Det er vigtigt at være indstillet på at homøopatien ikke er et kvik fiks. Ofte skal der et længere behandlingsforløb til. Der bliver efter de første konsultationer længere og længere tid imellem konsultationer. I sammenligning med andre behandlingsformer er homøopatisk behandling billig. En tommelfingerregel for hvor længe man skal være i homøopatisk behandling for en lidelse, er ca 1 mdr. behandling får hvert år du har lidt af lidelsen. Typisk viser erfaring at helbredelse går hurtigere hos børn, samt folk som primært lider af akutte sygdomme. Men alt helbredelse sker i henhold til styrken af ens livskraft.

Se mine priser her. Jeg tilbyder også en reduktion i prisen for folk færre midler til rådighed.

Book en tid her

Book tid Ring op Kontakt Find vej

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.