Ønsker du at booke en konsultation eller har du spørgsmål?
Udfyld nedenstående formular og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

SEND MIG EN BESKED

Please reload

Klassisk Homøopatisk behandling

Klassisk homøopati er en skånsom behandlingsform med lægemidler fremstillet udefra plante- dyre og mineralriget. Homøopatisk medicin ordineret efter de homøopatiske principper, kan afhjælpe lidelser som allergier, betændelser, hormon forstyrrelser, muskelsmerter og mange andre ting. Helbredelsen finder sted ved en blid stimulering af livskraften/immunsystemet, så kroppen styrkes og dermed selv fjerner symptomerne (sygdommen). Et behandlingsforløb hos en klassisk homøopat er meget individuelt. Derfor vil det være forskelligt hvor mange konsultationer som det er nødvendigt at have, alt efter hvor længe du har været syg, og hvor slem din lidelse er. Ved lidelser som man kun har haft i kort tid, kræver oftest kun et par måneder behandling. imens lidelser man har haft mange år, måske hele livet tager længere tid at behandle.

 

Hvor lang tid skal der gå imellem konsultationerne?

Imellem konsultationerne går der mellem 4-6 uger. I begyndelsen af behandlingsforløbet skal man regne med en konsultation ca. hver måneder, efterhånden som helbredelsen indtræder vil der gå længere og llængere tid imellem konsultationer - men igen, det er individuelt hvor mange konsultationer man skal til.

Klinikken deler lokaler med Klinik Krop og Sjæl, vi ligger i hjertet af Ringsted, i gå afstand fra stationen. Der er gode parkeringsmuligheder i området med, gratis parkering.

Book tid Ring op Kontakt Find vej

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.