Børn og homøopati

Mange børn er født med deres sygdom fx tendensen til gentagne betændelser, forstoppelse eller eksemer. Måske er de arveligt disponeret. Men der er også en del forældre der oplever at deres børn i den første tid er sunde og raske, men så kommer symptomerne efter barnet er 5-12 måneder, typisk efter de har fået deres første vaccine. Som homøopat ser vi ofte at dette forekommer, det kan hænge sammen med at vacciner, udover at danne immunitet for sygdom også kan have den uheldige egenskab at de svækker den generelle sundhed. Heldigvis kan homøopatisk behandling ofte genoprette sundheden til glæde for hele familien.

Homøopati er særlig velegnet til behandling af børn

Homøopati er en yderst skånsom behandlingsform, derfor er den meget velegnet til at behandle sygdom hos børn. En af de store fordele er at den homøopatiske medicin kan opløses i vand – hvorved der ikke skal sluges store piller. Den homøopatiske medicin styrker kroppen indefra, og genopretter balancen, så barnet bliver mindre modtagelig for sygdom. Mange forældre beretter også, at barnet rykker sig udviklingsmæssig når de for homøopatisk behandling, pludselig rykker sprog, motorik eller andre færdigheder som barnet har kæmpet med igennem længere tid.

Hvordan er homøopatisk medicin fremstillet?

Den homøopatiske medicin er fremstillet udefra dyre- plante og mineralriget. Og er derfor uden tilsætningsstoffer eller kemikalier. Der er ingen bivirkninger ved den homøopatiske behandling. Homøopatisk behandling kan bruges alene, men den kan også fint kombineres med andre behandlingsformer, både andre alternative behandlingsformer, men også konventionel behandling.

Hvordan virker homøopati?

Homøopatien virker ved at styrke kroppen indefra. Et homøopatisk middel kan kurrer en lignede lidelse hos en syg, som det kan skabe hos en rask. “like cures like”. I homøopatien sigter man på at ramme et individs dybeste modtagelighed, og fordi vi sigter netop på at ramme denne, behøver den styrke hvormed vi rammer, ikke være særlig stor. Derfor er de homøopatiske midler fortyndet og potenseret, så der ikke længere er rester af det oprindelige stof tilbage. Den homøopatiske medicin kan også kaldes for energi medicin.

Homøopatisk behandling af børn

Når et barn skal behandles med homøopati, er det vigtigt der er god tid til at belyse alle symptomerne, derfor er der ved første konsultation afsat 30-60 minutter. Min erfaring er at det er rigelig tid, men skulle vi have brug for mere tid, så koster den første konsultation ikke ekstra. I vil opleve jeg i konsultationen bruger tid på at lære både jer og jeres barn at kende, for mig er det vigtigt at vide hvilket barn i har, og ofte vil jeg hos de helt små børn også gerne vide hvordan mor har haft det under graviditeten, da det også kan influere på hvilket middel barnet skal behandles med. Homøopati kan bruges til behandling af både kronisk og akutte sygdomme.

Homøopaten

Jeg hedder Jannie Sofia Priskorn og er uddannet Klassisk Homøopat og Bioanalytiker.

Jeg har selv 3 børn, som aldrig har fået andet end homøopatisk behandling når de har været syge. Mine børn har igennem årene haft mange forskellige lidelser, som alle er blevet afhjulpet af homøopatien. Lige fra mellemørebetændelse og skarlagensfeber til smerter ved tandfrembrud. Homøopatien kan bruges ved akutte lidelser samt kronisk sygdom.

OBS: Ved smitsom sygdom hos både børn og voksne, skal læge altid konsulteres – men homøopatien kan fint bruges sideløbende med konventionel behandling.

Kontakt mig i dag for en uforpligtende snak om hvad homøopatien kan gøre for dit barn.

Ring 61 71 13 65

Book tid Ring op Kontakt Find vej

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.