Blog

Seneste blogindlæg

Homøopatisk behandling af ørepine

9 oktober 2019 // Jannie Sofia Priskorn

Der kan være mange årsager til der opstår ørepine, de fleste har oplevet smerter i øret, især som barn. Ørepine er en af de hyppigste akutte sygdomme hos spædbørn og små børn med feber. Børn under syv år er mere tilbøjelige til at få mellemørebetændelser pga. deres eustakiske rør stadig er meget kort.


Ørepine i forbindelse med forkølelse, ved en prop af ørevoks, eller pga. mellemørebetændelse, kan forekomme både med og uden tilstedeværelse af bakterier. Oftest er ørepine i kun det ene ører resultat af en bakterie infektion, hvor imod ørepine på begge ører samtidig oftest skyldes en virusinfektion.


Læs resten af indlægget, her finder du en liste over midler til akut behandling af ørepine.

Homøopatisk behandling af hovedpiner

 5. speptember 2019 \\ Af Homøopat Jannie Sofia Priskorn 

Langt de fleste mennesker oplever indimellem at have hovedpine. Hovedpine kan udløses af mange forskellige årsager, så som arbejdsrelateret stress, manglende søvn, eksponering fra kraftigt lys (herunder sollys), fødevarer intolerance, angst og overanstrengelse. Hvis du kun oplever hovedpiner indimellem, kan du selv behandle dem med homøopati – eller begynde at blive mere opmærksom på hvad der udløser hovedpinerne, og derved tage dem i opløbet.  


Læs resten af indlægget, der finder du en beskrivelse af nogle gode homøopatiske midler der kan afhjælpe akut hovedpine.

Tidligere blog indlæg