Artikler og litteratur

På denne side kan du finde links til relevante artikler, rapporter og andet om homøopati. Når man først finder interesse for homøopati, og gerne vil lærer mere. Støder man på det første problem, for i Danmark er homøopatien desværre ikke særlig udbredt – endnu. Derfor kan det også være vanskeligt at finde litteratur skrevet på dansk. Hovedsprogene for den homøopatiske litteratur er på engelsk, og en så selvfølgelig tysk.

I Danmark har der været homøopatisk behandlere helt tilbage fra 1800 tallet, og der har sågar været homøopatiske hospitaler. I dag er der ikke mange praktiserende klassiske homøopater. De fleste af dem der praktisere er samlet under Danske selvskab for klassiske homøopater (DSKH).

I udlandet er homøopatien brugt i langs større omfang. I England har kongehuset deres egen royale homøopat. I Schweiz blev homøopatien, ved en folkeafstemning, en del af det etablerede system. I Tyskland kan man købe homøopatike midler på de fleste apoteker. Mon ikke vi i Danmark kommer efter det med tiden?

Den homøopatiske behandling, er i hvert fald et godt bud på en måde hvorpå vi kan løse nogle af klimaudfordringerne. Da fremstillingen af homøopatisk medicin er billig, miljøvenlig, og rækkeevnen er lang.

Artikler:

Ny forskning afslører hemmeligheden bag homøopati

Rapport fra 2006, Homøopatiens tradition i Danmark fra 1822-2006

Bøger:

Homøopati – fremtidens medicin. George Vithoulkas

Homøopati og børn. En praktsik håndbog. Kirsten Steinig & Jeanette Maglegaard

Book tid Ring op Kontakt Find vej

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.